Dansk Kyst- og Naturturisme har ansat Sune Kohl Bomholt Rasmussen som ny udviklingskonsulent, der skal arbejde med projekter i Partnerskab for Østersøturisme.

Den 14. september 2017 bød Dansk Kyst- og Naturturisme velkommen til Sune Kohl Bomholt Rasmussen, der er ansat som ny udviklingskonsulent i sekretariatet for Partnerskab for Østersøturisme. Sune vil derfor arbejde med projekter under partnerskabet og særligt signaturprojekter i områderne Bornholm, Lolland-Falster og Sønderjylland samt en ny vidensplatform.

Sune er uddannet kandidat i turisme fra Aalborg Universitet med en bachelor fra universitetet i Breda (Holland) og har tidligere arbejdet med forskningsprojektet InnoCoast i regi af Aalborg Universitet og CRT, som Dansk Kyst- og Naturturisme er samarbejdspartner i. Sune har derfor allerede en bred viden om kystturisternes efterspørgselsmønstre, aktørernes hverdag og nye forretningsmodeller i turismen.

”Jeg ser meget frem til at arbejde tæt sammen med erhvervet om at udvikle signaturoplevelser i østersøregionen. Der er et kæmpe potentiale, hvor de lokale aktører spiller en helt central rolle i udviklingen. Vi har så mange værdier – og de skal frem i lyset” siger Sune Kohl Bomholt Rasmussen.

Du kan kontakte Sune på:

Sune - SH.jpg

Sune Kohl Bomholt Rasmussen

Udviklingskonsulent

sbr@kystognaturturisme.dk

+45 6016 8038

Find Sune på LinkedIn