Dansk Kyst- og Naturturisme inviterer til halvdagskonference, hvor fokus er på en række af de udviklingsgreb, der er igangsat med henblik på at udvikle turismen i Østersøregionen.

Udvikling af signaturoplevelser for at skabe stærke destinationer vil være det overordnede fokus, når Dansk Kyst- og Naturturisme inviterer til halvdagskonference onsdag den 29. marts 2017. Overskriften er ”Flere veje til vækst: Destinationsudvikling af Østersøregionen”, og alle interesserede er velkomne til at deltage.

Information og tilmelding

  • Tid: onsdag den 29. marts 2017
    kl. 12.00 – 16.00
  • Sted: Musholm, Musholmvej 100, 4220 Korsør
  • Pris: 395 kr. (inklusiv moms)
  • Læs programmet
  • Tilmeld dig

Programmet byder blandt andet på et oplæg fra Fáilte Irland, som har igangsat en målrettet indsats for at styrke turismen i den østlige del af Irland under projektet ”Ireland’s Ancient East”. Fokus er på verdensklasse storytelling af den stærke kulturhistorie, der præger denne del af landet. Derudover vil der være oplæg om tre af de projekter, der er igangsat med henblik at udvikle stærke signaturoplevelser og vækstrettet destinationsudvikling. Endeligt vil der være inspiration til at arbejde med kombinationen af storby og kyst fra Amsterdam og turismesamarbejdet Greater Copenhagen.